Whispering Sons op 13 april 2022 @ Het Depot!

Whispering Sons

Dé Belgische post-punk band van het moment.

Hun duistere geluid ademt vervreemding en wanhoop uit, aangevuurd door de prachtige diepe stem van frontvrouw Fenne Kuppens. Hun liveshows voelen daardoor opgejaagd en onheilspellend aan, maar blijven steeds rauw en eerlijk.

In 2016 kroonden ze zich tot absolute winnaar van Humo’s Rock Rally en sindsdien ging het de band voor de wind. Ze speelden kris kras door Europa op allerlei grote(re) en middelgrote festivals en gingen op tournée met ondermeer The Soft Moon. In 2018 verscheen hun debuut ‘Image‘, maar 2019 vormde de definitieve doorbraak van dit Brusselse vijftal met optredens op Best Kept Secret, Rock Werchter en Dour.

Duistere zielen ter lande, verenig u!! Whispering Sons is een absolute aanrader voor liefhebbers van bands als Joy Division, The Cure, maar ook Savages en Interpol.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login