Geen widgets gevonden in de zijbalk

Paradise City (Perk, 13 – 15 augustus) kondigde enkele weken geleden aan op volle capaciteit te zullen doorgaan. Om vooral de jongere bezoekers van dienst te willen zijn, voorziet de organisatie in sneltesten bij de ingang van het festival. Dagelijks zullen 2500 testen beschikbaar zijn aan 15 euro per test. Met een negatieve antigeentest kan de festivalganger twee dagen het festival bezoeken (de dag van de test en daags nadien).

Bezoekers die nog niet volledig gevaccineerd zijn, hebben dus verschillende opties. Zij kunnen nog altijd een PCR-test plannen in hun lokaal testcentrum of zich laten testen op het festival zelf. Deze antigeentest kunnen ze aanvragen via https://covidtestcenter.be/festival-paradise-city en ze betalen hiervoor 15 euro. De test zelf zal een kwartiertje in beslag nemen en bij een negatief resultaat, mag de bezoeker meteen het festival betreden.

Met een negatieve antigeentest mag de bezoeker de dag zelf en daags nadien het festival betreden op voorwaarde dat hij/zij de Covidsafe app op de smartphone installeerde en waarin de antigeentest wordt geregistreerd. Festivalgangers die van vrijdag tot zondag willen genieten van Paradise City en kiezen voor de antigeentest, moeten op zondag een nieuwe test inboeken.

2MANYDJS
De line-up van het festival werd nog aangevuld met niemand minder dan 2manydjs, die het festival zullen afsluiten op zondag 15 augustus.
Ticketverkoop
Campingtickets en dagtickets voor zaterdag zijn reeds uitverkocht.
Dagtickets voor vrijdag en zondag zijn nog wel beschikbaar, net als combitickets voor de drie festivaldagen (zonder camping).

paradisecity.be

Door Peter