Geen widgets gevonden in de zijbalk

De uitgestelde 2020 editie van het Sinner’s Day festival wisselt Sint-Truiden in voor Heusden-Zolder. Aanleiding was de verkoop van de Hangar 66, met als gevolg dat er geen events meer kunnen plaatsvinden.

‘Het lot had waarschijnlijk toch gezorgd voor de move naar een andere locatie. Want door het uitstel van 2020 naar 2021 en de daarmee gepaard gaande lange ticketverkoop-periode was de locatie in Heusden-Zolder waarschijnlijk toch een noodzaak geweest’, aldus Erik De Ridder, organisator van Sinner’s Day.

‘De zoektocht naar een grotere locatie heeft wel wat voeten in de aarde gehad’, zo gaat Erik verder. ‘De look & feel diende te kloppen, de grootte moest net goed zijn en – dat spreekt voor zich – het lokale bestuur van de nieuwe stek diende uiteraard akkoord te gaan om onze stroom bezoekers uit binnen- & buitenland te ontvangen.

’ Heusden-Zolder bleek met haar locatie THE MAX (Marktplein) uit het juiste hout gesneden. Een locatie met karakter en de juiste capaciteit.

‘De switch werd ons opgedrongen, maar het is al bij al een goeie zaak voor de uitbouw van ons festival. We blijven in de provincie Limburg en we gaan terug naar de muzikale roots van het festival met deze atypische locatie. Wij maken er een top-editie van !’

Sinner’s Day 2021 vindt plaats van 30 oktober tot 01 november en biedt 2 podia (Belgisch & internationaal) die naadloos in elkaar vloeien. Toppers van deze editie : The Stranglers, Gary Numan, Fields of the Nephelim, Praga Khan, The Mission, Minimal Compact, Laibach en 50 ander0e bands.

Tickets & info

Door Peter