Rock Herk gaat dit jaar voor Two Days Of Rock Herk!

arsenal

Zoals eerder aangekondigd, is er opnieuw geen Rock Herk op volle capaciteit in 2021. Het festival zoals we het kennen werd reeds eerder verplaatst naar 15 & 16 juli 2022. En dat is meteen het laatste slechte nieuws wat we gaan brengen. Vandaag is er eindelijk goed nieuws!

De organisatie van Rock Herk liet op social media eerder al een ballonnetje op omtrent de datum van een event in september, maar nu worden die plannen volledig uit de doeken gedaan.

Onder de naam Two Days of Rock Herk wordt er op 10 & 11 september 2021 éénmalig een kleine editie van het festival georganiseerd op de gekende locatie, maar aan halve capaciteit.

Gezien het coronavirus nog niet helemaal uit het land is, wil de organisatie nog wat voorzichtig blijven en wordt het aantal bezoekers beperkt tot 5.000 per dag in plaats van de gekende 10.000. Om iedereen wel de kans te geven een ticket voor het festival te bemachtigen wordt er uitzonderlijk enkel gewerkt met dagtickets. In 2022 neemt het festival dan opnieuw zijn vorm aan zoals de bezoekers het kennen op volle capaciteit.

Aan de affiche wordt momenteel nog volop gewerkt. Maar het wordt uiteraard een typische Rock Herk affiche met dit jaar veel Belgische namen, maar ook met enkele geweldige namen van buiten de landsgrenzen. De eerste headliners zijn Goose op vrijdag 10/09 en Arsenal op zaterdag 11/09. De eerste naam in het harde werk komt er in de vorm van Stake (11/09). En naar goede gewoonte is er ook op Two Days of Rock Herk ruimte voor jong en aanstormend talent met The Guru Guru (10/09). Veel meer namen volgen in de loop van de komende maanden. Feest gegarandeerd!

Tickets voor Two Days of Rock Herk zijn online te verkrijgen vanaf vrijdag 09 juli via www.rockherk.be. Festivalgangers met een ticket voor de geannuleerde editie van Rock Herk op 16 & 17 juli en ook crowdfunders mochten eerder een mail ontvangen omtrent de praktische afhandeling.

Opgelet! Rock Herk is steevast uitverkocht ruim voor de start van het festival. Gezien de beperkte capaciteit is er een kans dat dit voor Two Days of Rock Herk niet anders gaat zijn. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

Two Days of Rock Herk vindt plaats op 10 & 11 september 2021 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login