MILLIONAIRE OP 22 JULI NAAR HET ZOMERKWARTIER @ MUZIEKODROOM!

millionaire-6

The Holy Trinity op donderdag 22 juli! Drie generaties straffe gitaren uit hometown Hasselt!

 MILLIONAIRE,  THE GURU GURU en JACK VAMP AND THE CASTLE OF CREEP.

Millionaire
De meest legendarische rockband van het land keert terug naar het podium om eindelijk het album ‘APPLZ ≠ APPLZ’ op een livepubliek los te laten, meer dan een jaar na de release. Dat het een hoogst intense ervaring wordt, staat al vast. Tim Vanhamel liet al zijn demonen los op een apocalyptische gitaarplaat, met de funkgroove als enige reddingsboei. Vul aan met een stevig stel klassiekers als ‘Champagne’ of ‘I’m On A High’, en je bent alvast verzekerd van een rockfeestje om ‘u’ tegen te zeggen.

The Guru Guru
Zelf noemen ze het graag ‘Borderline Rock’, maar dat is enkel maar omdat het onbegonnen werk is om er een een label te plakken. Noise, mathrock, garage-psych, indie … wat maakt het ook uit? Deze halve en hele Hasselaren spelen zich al vijf jaar in de kijker met hun geheel eigen vorm van muzikale waanzin. Het podiumgebeuren is daarbij al even gestoord als de muziek zelf, en hyperventilatie is een vaak voorkomend fenomeen bij zowel de bandleden als het publiek.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login