Paradise City Festival 2021 – line-up & start ticketverkoop!

paradise-city

Paradise City is dit jaar terug en vindt plaats van 13 tot 15 augustus op het vertrouwde domein aan Kasteel de Ribaucourt in Perk. Een 85-tal artiesten zullen er spelen op 4 podia en naar goede gewoonte zal de organisatie er alles aan doen om de ecologische voetafdruk van het festival tot een absoluut minimum te beperken.

Het was bang afwachten of er deze zomer überhaupt wel festivals zouden kunnen plaatsvinden. Nu blijkt dat het op een veilige manier kan, kreeg Paradise City ook van de lokale overheden groen licht en wordt het festival op volle capaciteit georganiseerd van vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus.

Een aantal artiesten wordt vandaag al aangekondigd en omvat naast tal van lokale talenten ook enkele internationale kleppers. In totaal zullen zo’n 85 artiesten hun opwachting maken op het festival en dat verdeeld over 4 stages.

Acid Pauli – Adriatique – AliA – Âme Live – Antilope – Arno Lemons Live – Asa Moto Live – ATTARI – Avalon Emerson – Axel Haube – Azo – Beauhause – Bendrik & Max Telaer – Bibi Seck – Biesmans Live – Bon public – Brassac – Brina Knauss – Cellini – David Numwami – DC Salas live – Deer Jade – Demuja – Dj Tennis & Axel Boman – DTM funk – Dyed Soundorom – Elli – Evan Baggs – Fais Le Beau & Vieira – Hill Men – Innellea – Jackie Léon – John Noseda & Thang & Bafana – Kerri Chandler – Kim Kenis – KiNK live – Konstantin Sibold – Latence – Laurence Guy – Lawrence Le Doux – Liebenskind – Leafar Legov Live – Le Motel – Lola Haro – Max Cooper live – map.ache Live – Menica – Mezerg Live – Mézigue – Mika Oki & Zeta Lys – Molly Live – MoMa Ready – Moodymann – Mooglie – Mr. G live – Natv:Men – Nick Bril – Nico Morano – NiXiE – Nosedrip – Otto – Red D & Lefto – Rey Colino – Roza Terenzi – S.A.M. – Sansibar live – Sara Dziri – Susobrino Live – Walrus

Naast een indrukwekkende line-up blijft de organisatie ook trouw aan de duurzame roots van het festival en zullen dit jaar nog meer maatregelen worden genomen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. 

Voor zij die niet kunnen wachten tot augustus of reeds een voorsmaakje wensen, organiseert Paradise City nog de hele maand juli corona-proof mini-festivalletjes (Paradise Down by the Lake) in het park van Beervelde, waarbij bezoekers kunnen genieten van ontspannende elektronische muziek vanop vlotten op het water. (www.paradisedownbythelake.be)

You must be logged in to post a comment Login