Geen Reggae Geel deze zomer!

14-reggae-geel

Reggae Geel op 6 en 7 augustus 2021 gaat helaas niet door.

De verplichting om niet meer dan 5.000 mensen toe te laten maakt het voor de organisatie onmogelijk het evenement te laten plaats vinden op de voorziene data. Bovendien zijn er nog te veel beperkingen en restricties. Los daarvan betwijfelt de organisatie of festivals in die periode überhaupt veilig kunnen georganiseerd worden.

Reggae Geel 2022 zal plaatsvinden op 4, 5 en 6 augustus.

We onderschatten het maatschappelijk belang van het festival niet maar willen, ondanks het vaccinatiepaspoort en sneltesten, absoluut geen broeihaard zijn voor het virus dat dan wellicht nog niet volledig verdwenen is. Uitwijken naar een latere datum was ook geen optie omdat we dan in conflict komen met andere festivals. Bovendien blijft ons standpunt wat besmettingen betreft ook dan nog van kracht.
Uiteraard betreuren wij deze annulering net zo hard als jullie, maar we zien alleszins uit naar 2022 wanneer we terug een festival kunnen organiseren in al zijn glorie.

Tickets die reeds in voorverkoop zijn aangekocht voor de editie van 2020 blijven geldig voor 2022 of kunnen op eenvoudig verzoek terugbetaald worden via ticket (at) reggaegeel . com

You must be logged in to post a comment Login