Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ze hadden niets liever gewild dan metalheads van over de hele wereld te verwelkomen in Dessel in juni, maar dit is helaas niet mogelijk. De veiligheid van de bezoekers, crew en artiesten stellen ze steeds voorop. Ze kijken ernaar uit om GMM beter en sterker dan ooit terug te brengen in 2022! Ze doen hun uiterste best om zoveel mogelijk bands van de GMM 2021 line-up over te zetten naar de editie van 2022. De volledige affiche zal later bekendgemaakt worden.

Alle ticketkopers zullen binnenkort een bericht ontvangen van Ticketmaster. Er volgt zo snel mogelijk meer info. Alle gekochte tickets voor GMM 2021 blijven geldig voor GMM 2022. Aan iedereen die zijn ticket van 2020 naar 2021 overzette: BEDANKT! Jullie loyaliteit en steun in deze donkere dagen is voor ons de drijfveer om door te blijven gaan. We komen hier samen doorheen en we hopen dan ook jullie allemaal terug te zien in 2022 om samen de 25e editie van Graspop Metal Meeting te vieren.

Ze hopen nog steeds dat ze jullie deze zomer kunnen laten genieten van de GMM-sfeer. Meer details volgen naarmate het jaar vordert en zodra we meer duidelijkheid hebben over de vorm van dit concept.
Meer info @ www.graspop.be

Door Peter