Geen widgets gevonden in de zijbalk
, Geen Best Kept Secret Festival dit jaar!
Best Kept Secret 2021 gaat niet door.
Alle gekochte tickets worden gerestitueerd.
Ze balen er enorm van om jullie wederom te moeten teleurstellen, maar het gaat ook dit jaar niet lukken om Best Kept Secret te organiseren volgens de standaard die jullie van ons mogen verwachten. Ze hebben er alles aan gedaan om tot een andere uitkomst te komen, maar helaas is er te veel onzekerheid over het begin van het festivalseizoen en blijkt verplaatsen naar een later moment in de zomer onhaalbaar. Op 3voor12 vertelt de festivaldirecteur Maurits meer over dit zware besluit.
.
Ben je in het bezit van een geldig ticket voor Best Kept Secret? Dan ontvang je vóór 31 maart het orderbedrag (incl. servicekosten) terug op je rekening. Je ontvangt hierover aanstaande maandag een mail met alle informatie van onze ticketpartner Eventim. Heb je je tickets via Beekse Bergen of Festicket aangeschaft? Dan ontvang je van hen informatie. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.
.
Ze kunnen alle bezoekers die hun ticket uit 2020 hebben bewaard niet genoeg bedanken. Dit geldt uiteraard ook voor iedereen die, ondanks deze rare tijden, de afgelopen maanden een ticket heeft gekocht. Ze voelen zich enorm gesteund door jullie. Graag geven ze jullie iets terug – verwacht hierover later meer nieuws.

Door Peter