Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zoals je al kon vermoeden heeft de organisatie van GMM de afgelopen maanden niet stilgezeten. De hele affiche van de 25ste XL-editie naar 2021 overhevelen was het opzet en daar zijn ze, op een paar uitzonderingen na, in geslaagd. Met dank aan de bands natuurlijk, want ook zij staan te popelen om het metalpubliek opnieuw in de ogen te kijken. Eerder kondigden ze al aan dat AEROSMITH de headliner blijft op zondag. De band onder leiding van Steven Tyler en Joe Perry wil zijn vijftigste verjaardag heel graag met de fans vieren en is vast van plan in Dessel een absoluut orgelpunt te plaatsen. Op donderdag hebben ze in Dessel een nieuwe headliner. Het Deense VOLBEAT wist in het verleden telkens weer een puntgave show neer te zetten en zal dat in 2021 beslist opnieuw doen.
De topper op vrijdag op main stage 1 houden ze nog even in beraad, maar vast staat dat FAITH NO MORE opnieuw van de partij is en main stage 2 zal afsluiten.
Op zaterdag zijn er geen wijzigingen. Zowel JUDAS PRIEST als KORN bevestigden inmiddels hun komst.

NIEUWE NAMEN

Om de uitgestelde jubileumeditie nog feestelijker te maken, hebben ze een resem nieuwe namen aan de affiche toegevoegd. En daar zitten opnieuw enkele absolute toppers tussen. Op donderdag 17 juni zijn dat BARONESSBLACK STAR RIDERSDROPKICK MURPHYSGOJIRAVOLBEATWARDRUNA en WHILE SHE SLEEPS.
Op vrijdag maken AMENRAJINJERSTICK TO YOUR GUNSTHE BLACK DAHLIA MURDER en TWIN TEMPLE hun opwachting.
Op zaterdag willen JOYOUS WOLFKONTRUSTLEVARA en SAXON hun duit in het feestzakje doen.
En ook op zondag zijn er nieuwe namen met CROSSFAITHDIAMANTE en ENTHRONED.

Ontdek HIER de 102 bevestigde acts voor #GMM21. Meer namen volgen!

TICKETS

Het overgrote deel van de metalfans heeft ondertussen aangegeven zijn ticket van 2020 te willen behouden. Vanaf 15 september 2020 kan je via jeTicketmaster-profiel je ticket voor GMM 2021 downloaden. Dit geldt voor alle festivaltickets (dag- én combitickets) en voor alle accommodaties (huurtenten op Camping Boneyard, Flexotels op Camping Skullotel, staanplaatsen of festihutten op Camping Metal Town, cottages of hotelkamers op Devil’s Lake en bungalows of hotelkamers op Metal Park).

Ook de aangekochte GMM-munten blijven uiteraard geldig. Tickethouders hoeven zich dus geen zorgen te maken, alles blijft zoals het voorzien was voor 2020. Ticketmaster zal overigens alle ticketkopers binnenkort persoonlijk contacteren met meer info. Had je nog geen ticket voor GMM 2020? De voorverkoop van GMM 2021 zal later dit jaar starten. Maar wees er snel bij en schrijf je nu in op onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media om als eerste updates te ontvangen.

Door Peter