Geen widgets gevonden in de zijbalk
Vandaag kondigt Pearl Jam aan dat ze de eerste festivaldag van Rock Wechter zullen headlinen. Want uitstel is geen afstel. Pearl Jam en Rock Werchter zijn voor mekaar gemaakt. Elke passage van de Amerikanen is nog beter. Pearl Jam toert in juni en juli 2021 kort door Europa. Amper 15 concerten staan op de planning. Lees er hier meer over.
Eerder aangekondigd voor Rock Werchter 2021: Gorillaz, Twenty One Pilots, Pixies, alt-J, Jamie xx, Royal Blood, The Lumineers, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Rag’n’Bone Man, Nothing But Thieves, The Streets, Cigarettes After Sex, Miles Kane, Fontaines D.C., GoGo Penguin, Cavetown, Big Thief, Black Pumas, girl in red, The Dead South en Boy Pablo. Meer namen volgen. Tickets voor Rock Werchter 2021 zijn in verkoop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.
.
Een eerste overzicht per festivaldag:
.
Donderdag 1 juli
Pearl Jam
Pixies
The Lumineers
Rag’n’Bone Man
Miles Kane
Fontaines D.C.
The Dead South
Black Pumas

.

Vrijdag 2 juli
alt-J
The Streets
Cigarettes After Sex
girl in red
Boy Pablo

.

Zaterdag 3 juli
Gorillaz
Twenty One Pilots
Jamie xx
Cavetown

.

Zondag 4 juli
Royal Blood
Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes
Nothing But Thieves
GoGo Penguin
Big Thief

Door Peter