Nieuwe datum Simple Minds @ Sportpaleis 06/02/2021

Nieuwe datum Simple Minds @ Sportpaleis 06/02/2021
Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Simple Minds, dat zou plaatsvinden op zaterdag 11 april 2020 in het Antwerps Sportpaleis, wordt daarom verplaatst naar zaterdag 6 februari 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.
De laatste tickets voor dit concert zijn nu beschikbaar.
Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.
Veertig jaar Simple Minds. Dat moet gevierd worden! De iconische band doet dat in stijl, met twee nieuwe albums. De live opname ‘Live In The City Of Angels’ verschijnt nu vrijdag en op 1 november komt het compilatiealbum ’40: The Best Of – 1979-2019’ uit. Naast alle grootste hits uit hun gehele carrière staat er ook een gloednieuwe track op die plaat, een euforische cover van King Creosote’s “For One Night Only”.
 .
Om hun jubileum extra feestelijk te maken, plannen Simple Minds een grootse wereldtournee in 2020. Vandaag kondigen Jim Kerr en co een Europees luik aan, bestaande uit 38 shows in 12 landen. Een Belgische stop staat gepland op zaterdag 11 april in het Sportpaleis. Verwacht je aan een uitbundige live show met een arsenaal aan hits als “Alive And Kicking”, “Don’t You (Forget About Me)”, “Sanctify yourself”, “Promised You A Miracle” en “Belfast Child”. Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 4 oktober om 10u.

You must be logged in to post a comment Login