Paaspop 2020 gaat niet door!

paaspop2020

Vanwege de zojuist afgekondigde nieuwe maatregelen, waaronder het verbod op evenementen tot 1 juni 2020, gaat Paaspop dit jaar niet door.

Vanaf 9 maart zijn er diverse, landelijke maatregelen van kracht gegaan, omdat het coronavirus zijn intrede in Nederland heeft gedaan. Velen van jullie, maar ook wij, zaten sindsdien in spanning over onder meer wat dit gaat betekenen voor ons prachtige festival. We hebben de laatste weken veel gesproken en overlegd met overheidsinstellingen en met de gemeente Meierijstad (Schijndel). De gezondheid en veiligheid van jullie, bands, crew en vrijwilligers en alle andere vele betrokkenen gaat boven alles en heeft -altijd- onze hoogste prioriteit. Er is besloten om Paaspop 2020 niet door te laten gaan.

Na ruim 40 jaar lang het festivalseizoen te hebben afgetrapt, valt deze situatie ons zwaar. Echter, we zijn ons ervan bewust dat ziekenhuizen volstromen en dat er diverse branches hard worden geraakt.

Ze vragen begrip voor de situatie, en willen jullie op het hart drukken het advies van het RIVM op te volgen. We zijn ondertussen achter de schermen druk bezig om alle opties wat betreft aangeschafte entreetickets 2020 uit te werken en op te starten. Deze mogelijkheden worden later gecommuniceerd. Uiteraard komt er de mogelijkheid om de geldigheid van tickets om te zetten naar 2021, en de mogelijkheid tot een restitutie.

In 2021 zijn ze terug. Markeer 2, 3 en 4 april alvast in de agenda. Laten ze volgend jaar met zijn allen de mooiste Paaspop editie ooit neerzetten.

You must be logged in to post a comment Login