Nog meer schoon volk naar Little Waves!

littlewaves-2019
Hier zijn ze! Een nieuwe lading namen die perfect passen in waar ons festival voor staat: intiem genieten van te ontdekken bands aangevuld met gevestigde waarden! Intussen sleepte IBE de MIA voor ‘doorbraak van het jaar’ in de wacht en lanceerde Destroyer een nieuw album – ‘Have we met’ – dat door de muziekpers op gejuich onthaald werd. Little Waves dames en heren!
TRIXIE WHITLEY

Vorige week nog genomineerd voor ‘beste solo’ tijdens de MIA’s, in april headliner op Little Waves! In het voorjaar overtuigde ze nog als special guest bij dEUS en tourde ze zelf langs volle zalen. In C-mine kan je haar exclusief SOLO aan het werk zien.

Ongetwijfeld een unieke live-ervaring van een multi-getalenteerde dame, uit eigen land!

BENJAMIN FRANCIS LEFTWICH (UK)

Ooit gehoord van ‘most addictive track’ op Spotify? Wel, dat is het nummer dat het meest op repeat wordt gezet. In ’14 was dat ‘Shine’ van boven vernoemde artiest met de mooiste naam uit muziekland.

Rauw, melancholisch, folk,… omschrijven in één woord zou hem oneer aandoen, zijn sound associëren met Damien Rice of Bon Iver is wél op zijn plaats.

THE HOMESICK (NL)

Als het gerenommeerde platenlabel Sub Pop Records (The Afghan Whigs, Beach House, Soundgarden) een jonge band strikt, willen wij dat ook! Zij de plaat, wij een podium!

Hun laatste worp, ‘The Big Exercise’ is een voltreffer met als extra pigmenten de akoestische gitaar, barokke elementen als piano en zelfs klarinet. Een band om in de gaten te houden. Wij deden dat, nu u nog!

ASTER

En plots was daar Aster Froyen, of kortweg ASTER. Een jonge Hasseltse singer-songwriter die in de lokale Limburgse scène al bekend was, maar nu ook daarbuiten terecht zijn strepen verdient.

Muziek die aan je kleeft en je niet meer loslaat. Zak dus tijdig af naar Genk voor een heerlijk ingetogen start van Little Waves.

LITTLE WAVES 2020 – ZA 18 APRIL 2020

Regular ticket: € 28 (tot en met 15 maart)
Hurry-up ticket: € 33 (vanaf 16 maart)
Avondkassa: € 38

You must be logged in to post a comment Login