Sjock komt met elf nieuwe namen!

sjock-2020

Terwijl de grote zomerfestivals elkaar aftroeven om grote en hippe mainstream acts binnen te hengelen, houdt de organisatie van Sjock -Europa’s meest authentieke, sfeervolle en sympathieke festival voor liefhebbers van onder meer punk- en garagerock; rockabilly; surf en rock-‘n‘-roll- het hoofd zoals immer ice cool.

Als een oase in de festivalwoestijn bevestigt ze een elftal nieuwe acts voor de 45e editie die op 10, 11 en 12 juli 2020 bij Poeyelhei Gierle nabij Turnhout (BE) wordt gehouden: Agnostic FrontBlack LipsJason Ringenberg and BandDeath By Unga BungaWhite FangPat Todd and the RankoutsidersDecent CriminalThe Same Old ShoesBelle Starr and the Boot JacksSean K. Preston en Hukkelfukkers.

Meer namen (waaronder de headliners van de vrijdag en zaterdag!) worden komende tijd bekendgemaakt. Ticketverkoop start zeer spoedig.

 Eerder werden onder meer al Social Distortion (USA), The Blasters (USA) en Phil Campbell And The Bastard Sons Plays Motörhead (UK) aangekondigd. Meer informatie over de acts staan in de bij deze mail bijgevoegde bio’s.

Line-up tot nu toe (meer namen volgen!)

Main Stage
Social Distortion, Agnostic Front, Black Lips, Phil Campbell and the Bastard Sons, Pat Todd and the Rankoutsiders, Death by Unga Bunga, White Fang, Decent Criminal, Uncle Bard and the Dirty Bastards, Neighborhood Brats, Hukkelfukkers

At The Titty Twister
The Blasters, The Sadies, Jason Ringenberg and Band, Vandoliers, Slacktone, Arsen Roulette, The Same Old Shoes, The Ragtime Rumours, Belle Starr and the Boot Jacks, Sean K. Preston

You must be logged in to post a comment Login