Geike op 14 december naar Muziekodroom!

Geike op 14 december naar Muziekodroom!

Tien jaar lang was GEIKE Arnaert het gezicht van de wereldwijd gelauwerde band Hooverphonic, maar eind 2008 koos Geike voor een solocarrière. Eerst onder de naam Dorléac, samen met Spinvis. Dan was er de monsterhit “Zoutelande” waar ze voor het eerst in het Nederlands aan de slag ging en dat met de heren van BLØF! Resultaat: een nummer dat het ene record na het andere brak en elke hitlijst van 2018 domineerde.

Ondertussen bleef Geike werken aan solomateriaal. Het album verschijnt op 18 oktober en beloofd ‘een Engelstalige popplaat van uitzonderlijk hoog niveau’, samen geschreven met Joost Zweegers van Novastar en in een productie van Wouter Van Belle. Eerste single “All Over” zit nu op je radio!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login