TYLER RAMSEY (BAND OF HORSES) OP 11 NOVEMBER @ HET DEPOT!

tyler-ramsey

Gitarist van Band of Horses zakt met mooie, ingetogen americana af naar Het Depot!

Singer-songwriter Tyler Ramsey is een artiest die geprezen wordt door onder meer NPR, Stereogum, WNYC en The Huffington Post. En voor een goede reden! Ramsey is een zeer getalenteerd multi-instrumentalist en vooral bekend als de gitarist van Band of Horses.

Zijn prachtige stem ligt in de lijn van Neil Young en Ryan Adams, maar zelf is Tyler vooral beïnvloedt door countryblues gitaristen als Mississippi John Hurt en zogeheten finger pickers als John Faley en Leo Kottke.

Eerder bracht Tyler Ramey drie soloalbums uit. Nu is hij toe aan zijn vierde, genaamd ‘For The Morning’, en meteen de warmste worp van de vier. Sinds zijn vertrek bij Band of Horses is het druk geweest voor de artiest. Zijn dochtertje werd geboren en hij verhuisde naar het platteland in Asheville, wat ook meteen de inspiratiebron werd voor zijn nieuwe album!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login