CIGARETTES AFTER SEX OP 7 NOVEMBER @ KONINKLIJK CIRCUS!

CIGARETTES AFTER SEX, Greg GONZALES,  London, 2019
Cigarettes After Sex is klaar voor een terugkeer, met een nieuw album dat hij ons op 7 november live komt voorstellen in het Koninklijk Circus!
Als fan van Miles Davis, Françoise Hardy, Cocteau Twins en Mazzy Star, brengt Cigarettes After Sex in 2012 een eerste EP uit. En het was meteen raak! Single “Nothing’s Gonna Hurt You Baby” heeft alles in huis om een klassieker te worden: een daverend ritme, romantische en dreigende arrangementen, en vooral de bezwerende stem van Greg Gonzales. Cigarettes After Sex schopt het pijlsnel tot internationale revelatie en brengt in 2015 met “Affliction” en “Keep On Loving You” twee nieuwe juweeltjes uit, een jaar later gevolgd door het magnifieke “K”. Stuk voor stuk grootse songs die zich diep in je ziel nestelen. Sinds eind vorig jaar is Gonzales terug aan het werk, met een felgesmaakte cover van “Neon Moon” van countryduo Brooks & Dunn. Dat wordt ongeduldig aftellen naar dit najaar!

You must be logged in to post a comment Login