Geen widgets gevonden in de zijbalk

Snow Patrol heeft zojuist bekend gemaakt dat ze hun volledige zomer tournee moeten cancelen door medische redenen. Helaas betekent dit ook dat de show van Snow Patrol op 12 juli op Bospop niet door kan gaan. Ondanks dit vervelende nieuws is Bospop blij direct een waardige vervanger aan te kunnen kondigen. De legendarische Amerikaanse band TOTO neemt de headline positie van Snow Patrol over en sluit de eerste dag van Bospop af.

Bospop vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli en heeft een bijzonder sterke programmering. Op de vrijdag is o.a. Toto, Richard Ashcroft, James Morrison, Kodaline, Matt Simons en My Baby van de partij. Op zaterdag staan onder meer John Fogerty, Skunk Anansie, Daryl Hall & John Oates, Flogging Molly, John Butler Trio, Living Colour, Kovacs, Cordovas, Jimmy Barnes en Danny Vera op het affiche. Op zondag is de beurt aan Sting, Nile Rodgers & Chic, Joe Jackson, The Specials, Foreigner, Level42, Al Mckay’s Earth Wind & Fire Experience, Rowwen Hèze, Rival Sons en meer.

TICKETS & INFO

Door Peter