Geen widgets gevonden in de zijbalk

Heideroosjes, Regi, Gers Pardoel, Mooneye en Black Leather Jacket maken affiche ROCK ZOTTEGEM 2019 compleet

Het 25ste verjaardagsfeest van ROCK ZOTTEGEM wordt een knaller. Naast Limp Bizkit, +LIVE+, Tears For Fears, Flogging Molly, Interpol, Midnight Oil en Arsenal zakken ook Heideroosjes, Regi, Gers Pardoel, Mooneye en Black Leather Jacket af naar Zottegem. ROCK ZOTTEGEM gaat dit jaar door op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli. Voor tickets kan je terecht op www.rock-zottegem.be.

Organisator Kurt De Loor: “Onze affiche voor de 25ste verjaardag van ROCK ZOTTEGEM is rond en ik ben een zeer tevreden organisator. We hebben fantastische namen kunnen strikken, zowel internationale kleppers als talent van eigen bodem. Het wordt een editie om in te kaderen. Laat de festivalzomer maar komen!”

Vrijdag 5 juli: Heideroosjes, Gers Pardoel, Regi en Black Leather Jacket

De eerste dag van ROCK ZOTTEGEM rockt! Op vrijdag 5 juli krijgen Limp Bizkit, Flogging Molly en Midnight Oil het muzikale gezelschap van Heideroosjes. De vaandeldragers van de Nederlandse punkrock zijn terug en vieren hun dertigste verjaardag op ROCK ZOTTEGEM. Niet toevallig natuurlijk, Heideroosjes stonden al verschillende keren op ROCK ZOTTEGEM en telkens was hun optreden een schot in de roos.

Ook de Nederlandse artiest Gers Pardoel zakt op vrijdag af naar ROCK ZOTTEGEM. Hij brengt er zijn grootste hits ‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’, … Een must-see op de Crazy Main, het hoofdpodium van ROCK ZOTTEGEM. Regi, Vlaanderens meest bekende DJ, zal voor het eerst te zien zijn op ROCK ZOTTEGEM, hij sluit er de eerste festivaldag af. Wie deze feesteditie van het Zottegemse festival  dan weer mag openen, is Black Leather Jacket, finalist van de Nieuwe Lichting 2017. Hun single ‘Village People’ scheerde de voorbije maanden hoge toppen in de Afrekening op StuBru.

Zaterdag 6 juli: Mooneye

Ook zaterdag 6 juli wordt ongetwijfeld memorabel! Niewe Lichting winnaar 2019 Mooneye trapt de tweede, Zottegemse festivaldag af. Met hun single ‘Thinking About Leaving’ gooide de West-Vlaamse band alvast hoge ogen in de popwereld. Een optreden om niet te missen dus. Samen met +LIVE+, Tears For Fears, Interpol, Arsenal, Walk Off The Earth en Boef maken ze de affiche van ROCK ZOTTEGEM 2019 rond.

Tickets

De ticketverkoop voor ROCK ZOTTEGEM loopt heel vlot. Tickets voor vrijdag of zaterdag kosten 50 euro, voor een combiticket tel je 95 euro neer. Ook drankbonnetjes kunnen voordelig online aangekocht worden, zo vermijd je wachtrijen en kan je zonder oponthoud los gaan op de tonen van Limp Bizkit of +LIVE+.

ROCK ZOTTEGEM 2019 gaat door op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli. Voor de volledige line-up, tickets en meer info, kan je terecht op www.rock-zottegem.be

Door Peter