Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hey boys, hey girl! Megafier zijn we: dance keizers The Chemical Brothers én superstar DJ Charlotte de Witte tekenen present op vrijdag 9 augustus voor een nu reeds legendarische avond! The Chemical Brothers brengen een nieuw geweldig album en al hun hits mee, én de meest indrukwekkende productie ooit op de Lokerse Feesten. En nationale trots (en sinds kort BBC Radio 1 resident) Charlotte de Witte speelt deze zomer op slechts een heel select aantal Belgische festivals. Here we go!

De voorverkoop voor deze unieke dag start meteen via www.lokersefeesten.be, het laat zich raden dat deze snel zal gaan, wacht dus niet te lang om tickets te kopen. De verkoop van de 10-dagen abonnementen start op zaterdag 30 maart, meer info hierover volgt later.

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019.

De bevestigde namen tot nu toe:

2 aug: Marco Borsato, Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Regi

4 aug: Scorpions, Europe, Alestorm, Monster Magnet, Life Of Agony, Brutus

6 aug: The Offspring, NOFX, Heideroosjes, The Damned, Marky Ramone’s Blitzkrieg

7 aug: Christine And The Queens, Róisín Murphy, Trixie Whitley, SX

8 aug: Tourist LeMC, Roméo Elvis, Zwangere Guy

9 aug: The Chemical Brothers, Charlotte de Witte

11 aug: Oscar And The Wolf

Door Peter