Geen widgets gevonden in de zijbalk

Malford Milligan & The Southern Aces

Door zijn krachtige, soulvolle stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Percy Sledge. Niet voor niets werd hij maar liefst acht keer tot beste vocalist bekroond bij de Austin Music Awards. Als zanger van de supergroep Storyville, met onder meer Stevie Ray Vaughan’s ‘Double Trouble’ als ritme-tandem, maakte Milligan in de jaren 90 furore als energieke frontman. Bij Malford Milligan & The Southern Aces zijn de sleutelwoorden soulful, rootsy, groovy en stripped-down.

In oktober 2018 verscheen hun album Life Will Humble You en sindsdien staat het album, dat gevuld is met hartverscheurend mooie liedjes, maandenlang op nummer één in de Euro Americana Chart. Een aanrader voor zowel soul- als bluesfans.

Travellin’ Blue Kings

Voeg twee porties Electrophonics en twee porties Howlin’ Bill samen met een snuifje Rhythm Bombs, Liberators, Fried Bourbon, Regulators en Eastville Sinner, shake stevig en je bekomt Travellin’ Blue Kings. De band, een mix van Nederlandse en Belgische oude rotten in het vak, brengt een amalgaam aan straffe eigen nummers en raak gekozen covers.

Begin dit jaar kwam de band met een geweldige plaat “Wired Up” op de proppen, die hoofdzakelijk wordt gevuld met swingende blues, die uit het boekje Fabulous Thunderbirds/Little Charlie & The Nightcats komt.

Koop hier je Spring-tickets aan lente-tarief!

Door Peter