10 nieuwe namen voor Lokerse Feesten!

Monster Magnet

10 nieuwe namen! Met Tourist LeMC, Roméo Elvis (enige Vlaamse festivalshow) en Zwangere Guy worden de 3 populairste rappers van Vlaanderen, Wallonië en Brussel verenigd op donderdag 8 augustus. Trixie Whitley en SX vervoegen de eerder aangekondigde Christine And The Queens en Róisín Murphy voor een all-female line-up op woensdag 7 augustus. En de mainstage line-ups van de hardrock- en punkrockdag zijn compleet met de toevoeging van live-sensatie Alestorm, Monster Magnet, Life Of Agony, Brutus en Marky Ramone’s Blitzkrieg (de indoor line-ups voor deze dagen worden later bekendgemaakt).

De voorverkoop voor donderdag 8 augustus start meteen viawww.lokersefeesten.be, de voorverkoop voor de andere dagen is reeds begonnen. De verkoop van de 10-dagen abonnementen start op zaterdag 30 maart, meer info hierover volgt later.

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019 en de bevestigde namen tot nu toe zijn:

2 aug: Marco Borsato, Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Regi
4 aug: Scorpions, Europe, Alestorm, Monster Magnet, Life Of Agony, Brutus
6 aug: The Offspring, NOFX, Heideroosjes, The Damned, Marky Ramone’s Blitzkrieg
7 aug: Christine And The Queens, Róisín Murphy, Trixie Whitley, SX
8 aug: Tourist LeMC, Roméo Elvis, Zwangere Guy
11 aug: Oscar And The Wolf

 

Tickets voor de Lokerse Feesten 2019 zijn
te verkrijgen op de website:
www.lokersefeesten.be

You must be logged in to post a comment Login