Brides of Lucifer op 29 mie naar Het Depot!

Brides Of Lucifer

Een clash tussen de kracht van rauwe gitaren en en bloedstollende vocalen van dertien frontvrouwen.

In de zomer van 2016 lanceerden Steven Kolacny en Koen Buyse een ambitieus maar doordacht plan om het Belgische meisjeskoor Scala in de metalscene te krijgen. Het doel van Brides of Lucifer is een origineel eerbetoon aan metal door een vrouwelijk koor te combineren met de brute kracht van gitaarriffs en drums.

Dertien in metal-kleding gestoken vocalisten brengen met een stel uitmuntende muzikanten hun versies van mythische metal-nummers. Dat gaat van Rammstein tot Iron Maiden, Slayer, Machine Head en Pantera, allemaal in een demonische en geregeld hemelse podiumsetting. Niet te missen!

TICKETS

 

You must be logged in to post a comment Login