Geen widgets gevonden in de zijbalk

Tame Impala op zaterdag 17 augustus!

Het is al negen jaar geleden dat Tame Impala voor de eerste keer op Pukkelpop stond. Toen nog als een lo-fi psychedelisch rockbandje uit het verre Australië. Het prachtige debuut ‘Innerspeaker’ was net op de wereld losgelaten. Maar wie had toen ooit gedacht dat Tame Impala zou uitgroeien tot een droompopfabriek waar zelfs Rihanna een liedje van (‘Same Ol’ Mistakes’) wilt coveren? Of dat opper-Impala en multi-instrumentalist Kevin Parker met Kanye West, Travis Scott, Mark Ronson én Kendrick Lamar zou samenwerken? Gelukkig hebben die zijsprongetjes de getalenteerde Australiër weer honger gegeven naar verse Impala. Te serveren met een zoete psych-popsaus op een bedje van Kiewits festivalgras.

Twenty One Pilots op zondag 18 augustus!

Tyler Joseph en Josh Dun kennen ondertussen hun weg in Kiewit. Het wordt nu al de derde doortocht van de ukelegendarische alternatieve popband. Of hightechpopband … Als het beestje maar een naam heeft. En als dat beestje maar meezinganthems maakt. Zoals ‘Ride’ of ‘Stressed Out’ van hun album ‘Blurryface’. Die plaat ging ondertussen multi-platinum en het aantal views op YouTube telt al zeven cijfers. Vorig jaar bevestigden ze hun sterrenstatus nog met de release van ‘Trench’, hun vijfde plaat. En nu komen ze nog eens tonen dat ze er live ook altijd staan. Fans van het eerste uur weten het al: een show van Twenty One Pilots is de ultieme calorieënverbrander.

Pukkelpop van 15 tot 18 augustus @ Kiewit/Hasselt

 

Door Peter