Geen widgets gevonden in de zijbalk

Om gelukkig van te worden: de fonkelnieuwe aanwinst voor de Blues Peer line-up, Matt Schofield. Deze Britse gitaarvirtuoos en ‘Blues Hall-of-Famer’ wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve gitaristen sinds decennia. Hij staat in de top-10 van beste Britse Blues-gitaristen aller tijden in Guitar & Bass Magazine, naast de legendes Eric Clapton en Peter Green.

Met succesvolle optredens op grote festivals in de Verenigde Staten en wereldwijd doet gitaarwonder Schofield zijn naam als vaandeldrager van de Britse blues alle eer aan. Zijn vurige gitaarwerk en gepassioneerde live-optredens hebben hem tot een van de meest gewilde moderne bluesgitaristen gemaakt. Man, het wordt een mooie zomer.

Blues Beatles spelen de muziek van The Beatles, maar met hun eigen bluesy-twist. Deze Brazilianen hebben iets heel bijzonders: een unieke kijk op iets heel bekends. De songs van de Beatles gaan een nieuw leven leiden in de handen van deze getalenteerde band. Blues Beatles laten zien dat je een bekende standaard gloednieuw kan maken door een nieuwe interpretatie. De unieke stem van Marcos Viana geeft een verrassende draai aan de zanglijnen van The Beatles.

Puike solo’s en improvisatie, de typische blues-elementen, vormen een integraal onderdeel van de Blues Beatles-stijl. Dit wordt zo’n zonnig feestje waar je later met een brede smile aan terugdenkt.

Blues Beatles zijn als een biljet van 100 euro in je jaszak ontdekken net toen je dacht dat je helemaal blut was.

TICKETS & INFO

Door Peter