Little Waves @ C-mine komt met eerste namen!

littlewaves-2019
Klaar voor een eerste lading namen? De unieke jazzy folksinger Ryley Walker, de Belgische revelatiePortland, donkere indie van Marissa Nadler, de nieuwe allstar band Crayon Sun en de betoverendeGabriel Kahane, zullen op 13 april 2019 de podia in C-mine bevolken op de zevende editie van Little Waves. Hou littlewaves.be in de gaten voor meer schoons!

Koop nu je Early Bird tickets aan slecht € 23 !! (de normale voorverkoopprijs is 33 euro).
Opgelet, de oplage vroegboektickets is beperkt. Dus mis deze unieke kans niet. Op = op.
Bestel je Early Bird ticket

Ryley Walker (USA)
In tijden van examens kon het antwoord op de vraag “geef het synoniem voor singersongwriter” gewoon wel eens Ryley Walker kunnen zijn. De rasartiest uit Rockford, Illinois bezorgt je intense muziekvreugde met zijn aandoenlijk stemgeluid en fijne luistertunes. Hij is in 2018 helemaal op dreef met de release van ‘Deafman Glance’ in mei en onlangs verscheen nog ‘The lillywhite sessions’, met covers van Dave Matthews Band. En in april 2019 op ons podium!

Portland (BE)
Finalist Humo’s Rockrally 2016, winnaar van Studio Brussel’s ‘De Nieuwe Lichting’ 2018, heel wat festivalpassages (Dranouter, Boomtown, OLT Rivierenhof, Crammerock, Leffingeleuren, …) en nu helemaal op ramkoers met hun nieuwe single (onder de vleugels
van het Belgische label [PIAS]): het wonderschone ‘Lucky Clover’. Oprecht trots dat we Portland, deels uit Limburgland, op Little Waves hebben staan!

Gabriel Kahane (USA)
Een singer songwriter met zijn basis in Brooklyn, NY, tot daar niets nieuws. Maar als je weet dat zijn muzikale basis klassieke muziek is, stijgen de verwachtingen automatisch. En dat is voor Kahane helemaal geen probleem. In de zomer verscheen ‘Book Of Travelers’, pianoballades van het betere genre. Maar ook live betovert Kahane. Laat je onderdompelen door eigenwijze, meeslepende pop, kortom, een concert voor de échte liefhebber.
Crayon Sun (BE)
Als een ex-lid van Millionaire en Mark Lanegan – Aldo Struyf – samen met Mister Blues – Big Dave – een muzikaal engagement aangaat, kan je als muziekfan alleen maar stralen. Stralen én je ticket voor Little Waves boeken! Crayon Sun bezorgt je een avondje Gutter Twins,
Afghan Whigs, Millionaire, maar dan anders. Heerlijk anders.

 

Marissa Nadler (USA)
‘With a new strength to her songs, Nadler’s force has never seemed greater’, een greep uit één van de toprecensies van haar nieuwste en beste album totnogtoe, ‘For my crimes’ (Bella Union), én het bewijs waarom we deze Amerikaanse singer-songwriter oh zo graag op Little
Waves wilden. Mission accomplished dus, en jullie zijn de winnaars! Een gig vol sobere en aangrijpende songs met invloeden uit folk, country, zelfs een snuifje black metal, en u op de
eerste rij, wedden?

You must be logged in to post a comment Login