WILCO OP 12 & 13 JUNI 2019 IN DE ANCIENNE BELGIQUE!

wilco
In oktober 2017 kwam Wilco voor het laatst in ons land langs, voor een memorabele tweeklapper in de AB. Het wordt dus stilaan tijd voor een blij weerzien met hun Belgische fans, compleet met hun grootste hits en bovenal: splinternieuwe nummers! De band uit Chicago staat op 12 en 13 juni opnieuw op de planken in de Ancienne Belgique.

Wilco is nog steeds de groep achter grootmeester Jeff Tweedy, die deze maand ook het boek ‘LET’S GO (SO WE CAN GET BACK): A Memoir of Recording and Discording with Wilco, Etc.’ én zijn tweede soloalbum ‘Warm’ (beschikbaar vanaf 30 november) aflevert. Tegelijkertijd maakt de zeskoppige band zich dus op voor zijn terugkeer met een nieuwe plaat; de opvolger van de felgesmaakte langspelers ‘Star Wars’ (2015) en ‘Schmilco’ (2016). Al bijna 25 jaar lang verfijnen de Amerikanen hun stijl met bakken talent en een haarscherp gevoel voor melodie. Hun muziek zweeft tussen folk, soul, country en pop, wat zorgt voor aanstekelijke nummers op het kruispunt tussen avontuurlijke rock en akoestische ballads. Of het nu op een festivalpodium of in een zaal is: deze Amerikaanse iconen zetten keer op keer een prestatie van de bovenste plank neer. Noteer met stip in uw agenda: de terugkeer van Wilco naar de AB!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login