THE SUBS OP ZATERDAG 4 MEI @ ANCIENNE BELGIQUE!

subs
Hits en nog meer hits. Al meer dan een decennium lang zorgen The Subs voor een aanstekelijke en absurde mengeling van Belgische electro, techno, rave, punk, trance en what not. Vandaag zijn ze helemaal terug met jongste single “UFO”, een samenwerking met Nieuwe Lichting-finalist Yves Paquet. Deze laatste verzorgt de übercoole vocals op de groovy song in zijn moedertaal…het Duits. Daarmee verkent het energieke trio nu naast het Frans – op “The Pope Of Dope” met Party Harders – ook de derde officiële Belgische taal. De comeback single werd meteen opgepikt als Hotshot op Studio Brussel.
De band staat te popelen om ook zijn terugkeer naar het podium te maken. De spits afbijten deden ze afgelopen weekend meteen groots in het Sportpaleis, als special guest van Bazart. Nu is het uitkijken naar hun eigen concert, dat gepland staat op zaterdag 4 mei in de Brusselse AB! Naast nieuw werk ook de grootste Subs-klassiekers op de setlist, als “The Face Of The Planet”, “Kiss My Trance” of “The Pope Of Dope”. Dat het dak eraf gaat staat nu al vast! Tickets voor het concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 oktober om 10u.

You must be logged in to post a comment Login