RUDIMENTAL MET “TOAST TO OUR DIFFERENCES EUROPEAN TOUR 2019” OP 24 JANUARI @ ANCIENNE BELGIQUE!

Rudimental
Rudimental is helemaal klaar voor hun grote terugkeer: er wordt vol ongeduld uitgekeken naar de release van hun derde langspeler, voorzien voor januari, met de toepasselijke titel ‘Toast To Our Differences’, en op 24 januari stellen ze dat nieuw werk voor op het podium van de AB!
Hun unieke sound met een mix van dubstep, soul, grime en drum ’n bass zorgde voor een vernieuwend geluid doorheen de internationale dance scene. Ook hun onuitputtelijke energie tijdens live concerten bezorgde hen een uitstekende live reputatie. De meer dan gesmaakte passages bij ons op Pukkelpop, Rock Werchter, of in Lotto Arena en Vorst Nationaal, … gelden als het grootste bewijs daarvan.
Rudimental geniet eveneens van een feilloze status als hitmakers. Begin 2018 deden ze die opnieuw alle eer aan met nummers als “These Days” ft Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen, en “Let Me Live” (geproducet met Major Lazer) ft Anne-Marie en Mr. Eazi. Met het nieuwe werk op komst, dat nu al over de tongen gaat, lijkt hun lange lijst met internationale successen niet te stoppen!

You must be logged in to post a comment Login