Tash Sultana met “Flow State World Tour” op 26 juni @ Sportpaleis!

tach-sultana

Tash Sultana kondigt grootse shows aan doorheen Europa en de UK in het kader van haar “Flow State World Tour”.

Deze uitzonderlijke soloartieste begon incognito met live-optredens op vrije podia in bars in Melbourne, maar inmiddels speelt ze de grootste zalen en arena’s plat. Ze staat als headliner op tientallen van de meest gewaardeerde festivals. Haar homemade video’s werden inmiddels al meer dan 150 miljoen keer bekeken.

Tash mocht al vele onderscheidingen in ontvangst nemen. Ze haalde maar liefst 200 miljoen streams voor haar EP ‘Notion’, die haar goud opleverde. Ze bereikte in vele landen de top van de iTunes-charts met haar platina single ‘Jungle’ en kaapte verschillende prijzen in de wacht. Ze is te horen op de soundtrack van de FIFA 2018-game, won de prestigieuze J-Award, kreeg nominaties voor de Apra- en Aria-awards en schitterde recent nog op Coachella en Lollapalooza.

Op 31 augustus brengt Tash Sultana haar langverwachte debuutalbum ‘Flow State’ uit.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login