BRING ME THE HORIZON MET “FIRST LOVE TOUR” ​OP 16 NOVEMBER IN LOTTO ARENA!

bmth
Bring Me The Horizon is helemaal terug en dat zullen we geweten hebben! De meervoudig met platina bekroonde band uit Sheffield liet gisteren hun splinternieuwe single “Mantra” op de wereld los. Een voorproefje van hun langverwachte zesde album ‘amo’, dat op 11 januari 2019 uitkomt. Geweldig nieuws want de band kondigt vandaag ook data aan voor hun ‘First Love’ wereldtournee, die hen op vrijdag 16 november naar de Lotto Arena in Antwerpen brengt. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 31 augustus om 10u!
Met meer dan twee miljoen verkochte albums en uitverkochte zalen en festivals in meer dan 40 landen, waaronder optredens in de Ancienne Belgique, Vorst Nationaal en op Rock Werchter in België, gaat het de laatste jaren ongelofelijk hard voor de Britse band. Met een carrière van 14 jaar en 5 studioalbums geldt Bring Me The Horizon al jaren als dé referentie van de Britse metal-en hardcore scene.
Voor hun zesde studio album trok de band deze zomer naar Los Angeles, waar Oli Sykes en Jordan Fish plaats namen achter de knoppen. Het wordt hun meest genre-kruisende album tot nu toe, waarover leadzanger Oli het volgende zegt: “amo is a love album that explores every aspect of that most powerful emotion. It deals with the good the bad and the ugly, and as a result we’ve created an album that’s more experimental, more varied, weird, and wonderful than anything we’ve done before.”
Bring Me The Horizon, met zijn charismatische frontman Oliver Sykes op kop, staan op vrijdag 16 november 2018 in de Antwerpse Lotto Arena voor een muzikale kopstoot van jewelste. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 31 augustus om 10u via livenation.be. Mis dit niet!

You must be logged in to post a comment Login