Nicki Minaj komt met nieuw album ‘Queen’ op 6 maart naar Paleis 12!

nicki-minaj

Vier jaar na ‘The Pinkprint’ is Nicki Minaj terug met haar nieuwste album ‘Queen’, waarin ze heel wat mooie samenwerkingen heeft weten strikken met onder andereEminem, Labrinth, Lil Wayne, The Weeknd, enzovoort. Hoewel Nicki’s jongste album nog maar een paar dagen oud is, wordt het al zeer positief onthaald door de pers. Volgens The Independent is het zelfs het belangrijkste album in haar carrière tot nog toe. Laat één ding zeker zijn: de enige echte koningin van de hiphopscène is terug!

Op 6 maart 2019 komt Nicki Minaj haar nieuwste album ‘Queen’ voorstellen samen met Future in Paleis 12, Brussel in het kader van de ‘NICKIHNDRXX”-tour.

Van underground rapster tot fashionicoon en gevierde popster: de uit Trinidad afkomstige Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar. Met een lucratieve deal op het label Young Money Entertainment van ontdekker én collega Lil’ Wayne weet Minaj in 2010 vriend en vijand te verrassen met haar debuutalbum ‘Pink Friday’, dat direct in de hoogste regionen van de belangrijkste (Amerikaanse) hitlijsten terechtkomt. Ook met de singles Super Bass’, ‘Starships’, ‘Bang Bang’ en’Anaconda’, mag de extravagante zangeres wereldwijde hits op haar naam schrijven.

De razend populaire rapper Future is op 6 maart ook present en zal ongetwijfeld scoren met een selectie van zijn platina hits ‘Turn On the Lights’, ‘Move That Dope’, ‘Fuck Up Some Commas’, ‘Where Ya At’, ‘Jumpman’, ‘Low Life’ and’Mask Off’. En daar stopt het niet, want onlangs nog fungeerde Future ook als executive producer en curator van het ‘Superfly Official Soundtrack Album’, de soundtrack van de film waarvan hij ook co-producer is.

Op woensdag 6 maart 2019 belooft Nicki samen met Future Paleis 12 in extase te brengen. Wedden dat het nog beter wordt dan in 2015?

Tickets zijn te koop via greenhousetalent.be.

You must be logged in to post a comment Login