Straffe affiche voor Voltage Festival @ Transfo-site in Zwevegem!

Straffe affiche voor Voltage Festival @ Transfo-site in Zwevegem!

Goed nieuws! Voltage Festival keert terug naar de Transfo-site in Zwevegem op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018. Dit nichemuziekfestival staat op het punt van een grote doorbraak en behoort binnenkort tot de belangrijkste undergroundfestivals in België. Op slechts 3 jaar tijd hebben ze een solide reputatie opgebouwd dankzij hun ongelooflijke oog voor detail en hun unieke feestlocatie. Het festival vindt namelijk plaats in een oude verlaten elektriciteitscentrale die gebouwd werd in 1911. De industriële plek wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een creatief oord met binnen- en buitenpodia.

Voltage Festival is er klaar voor om ons dit jaar nóg meer te verrassen. Ze schakelen daarvoor de hulp in van een van de belangrijkste Belgische partyorganisatoren, Nasty Mondays. Bovendien heeft het Voltage-team het voor elkaar gekregen een geweldige mix van (inter)nationale techno-, house- en acid-artiesten te boeken.

De combinatie van al deze factoren zal ongetwijfeld voor een ongeëvenaarde festivalervaring zorgen die zich onderscheidt van vele andere festivals in België en het buitenland!

LINE-UP:

Bereid jezelf voor op een verbluffend aantal techno-, house- en acidtalenten die de voormalige elektriciteitscentrale van de nodige energie zal voorzien!

999999999 (live), AmotikAncient Methods & Tommy Four SevenBoston 168 (live), Chris LiebingCosmin TRGHeadstrong (Clouds & Randomer), Inigo Kennedy
Keith CarnalKr!z[KRTM] & TWAN, MPIA3 (Truss), NewaPerc & Ansome (hybrid set), Phara & Border OneRod Malmok (acid set), RroseSHDW & Obscure Shape
Slam, Speedy J, stranger & Remco BeekwilderB (live), Bion-xCelliniEndoveGaālGoldfoxJ.KØPSLinear StraightMainroMan Outta SpaceNathanielNico MoranoOde Maen & MassaarPastorrPiloseSIWEI (live), SP-X (hybrid live), spacid, Tremenzz, TRiXY

STAGEHOSTS: Kozzmozz, Ohm, Kollektiv, RIMBU, Future Acid, Søndag

TICKETS & INFO

 

You must be logged in to post a comment Login