Suede op 30 september naar Ancienne Belgique!

Suede op 30 september naar Ancienne Belgique!
Na het grote succes van hun 10de album ‘Night Thoughts’ is Suede helemaal klaar om een volgende langspeler voor te stellen. ‘The Blue Hour’ zal op 21 september 2018 in de winkelrekken liggen. En daar blijft het niet bij! De Londense groep koppelt er meteen ook een tournee aan vast, waarbij ook België op het programma staat!
De iconische Britpopgroep Suede maakt in het begin van de jaren ‘90 furore dankzij hun legendarische titelloze debuutalbum. Topnummers als “Dog Man Star” en “Coming Up” etaleren hun enorme talent en zorgen ervoor dat ze tot het selecte clubje van de allergrootsten behoren in eigen land, tot aan hun split in 2003. In 2010 pikt Suede de draad weer op, vinden ze de weg terug naar de studio en touren ze de hele wereld rond in de grootste zalen en op de meest prestigieuze festivals. Komend najaar brengen ze hun nieuwe album ‘The Blue Hour’ uit – tevens het laatste deel van een muzikaal drieluik dat begon met hun reünie in 2013. Met Alan Moulder aan de knoppen wordt de veelzijdigheid van Suede opnieuw ten volle uitgespeeld, en gaat de band weer op zoek naar onbekend terrein met dank aan de arrangementen van Craig Armstrong en Neil Codling.
Brett Anderson (zang), Richard Oakes (gitaar), Mat Osman (bas), Simon Gilbert (drums) en Neil Colding (synths, piano) staan op 30 september in de Ancienne Belgique voor een onvergetelijke avond met Gwenno als support act! Tickets zijn beschikbaar vanaf 18 mei om 10u.

You must be logged in to post a comment Login