Geen widgets gevonden in de zijbalk

Sir George Ivan Morrison beter bekend als Van Morrison hoeven we eigenlijk niet meer voor te stellen. De Noord-Ierse zanger is vooral al een half centennium lang één van de toonaangevende namen in de muziekindustrie. De hoeveelheid classics die hij al op de wereld heeft losgelaten zijn legendarisch. Of wat kan je anders zeggen van knallers als ‘Have I Told You Lately’, ‘Gloria’, ‘Brown Eyed Girl’, ‘Bright Side Of The Road’, ‘Moondance’, ‘Spanish Rose’ en ‘Here Comes The Night’. Heel recent bracht hij samen met de wereldberoemde hammondvirtuoos Joey Defrancesco het nieuwe album ‘You’re driving me crazy’ uit.

Live valt er altijd wel wat te beleven met de Belfast cowboy, hij blijft de onvoorspelbaarheid zelve. Wat we wel zeker weten is dat het op zaterdag zal stuiven tijdens dit exclusieve concert in de Benelux op Blues Peer.

Profiteer nu nog tijdens de laatste dagen van de Vroege Vogel-tarieven en koop hier je tickets!

Door Peter