Black Stone Cherry op 9 november naar Trix!

Black Stone Cherry op 9 november naar Trix!

Black Stone Cherry houdt het midden tussen vuile, bluesy rock, stevige metal enonvervalste southern hardrock of zoals ze het zelf omschrijven: “The Allman Brothers and Metallica meeting up, getting drunk, raising some hell and then crashing into a big brawl together, only to have Robert Johnson break it all up.

Het Amerikaanse vijftal is kind aan huis op Graspop en speelt ook dit jaar op de Main Stage. Sinds de oprichting, 17 jaar geleden, hebben ze zes succesvolle platen op hun naam, waarvan de laatste ‘Family Tree‘ in april 2018 uitkwam. En die komen ze aan je voorstellen op 9 november in de Trix zaal!

Monster Truck: In 2016 stonden ze nog op Graspop, maar dit jaar komen ze onze zaal onveilig maken. De heerlijke Canadese Monster Truck maakt oorverdovende classic hardrock en punk.

De band staat bekend om hun energieke live shows, dat vooral in de smaak valt voor diegene die op zoek zijn naar originele en authentieke rock met een hedendaags sausje.

TICKETS

 

You must be logged in to post a comment Login