The Jesus And Mary Chain, Coely, Levellers, Fischer-Z en Arno op ROCK ZOTTEGEM!

rock-zottegem-2018

De 25ste editie van ROCK ZOTTEGEM wordt een echte knaller. Naast The Offspring, Lost Frequencies, Kaiser Chiefs, Millionaire, Lil’ Kleine en JeBroer zakken ook The Jesus And Mary Chain, Coely, Levellers, Fischer-Z, Arno, Fleddy Melculy en Sons af naar Zottegem. ROCK ZOTTEGEM gaat dit jaar door op vrijdag 29, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli. Voor tickets kan je terecht op www.rock-zottegem.be

Organisator Kurt De Loor kijkt enthousiast uit naar de 25ste editie van zijn festival. “We zijn er opnieuw in geslaagd om een zeer sterke affiche uit te bouwen. We hebben mooie internationale namen, maar ook heel wat muzikaal talent van eigen bodem. Het kan niet anders, dit wordt een topeditie!”

Levellers en Fischer-Z op vrijdag 29 juni

Op vrijdag 29 juni krijgen Lost Frequencies, Kaiser Chiefs, Lil’ Kleine en JeBroer het muzikale gezelschap van Levellers, folkrock gemixt met punk en een knaller van een livereputatie. Met klassiekers als ‘Liberty’ en ‘One Way Of Life’ is één ding alvast zeker: Levellers staan garant voor een vet feestje op de Zottegemse festivalweide. Een verjaardagsfeestje overigens, Levellers vieren dit jaar hun 30-jarig rockbestaan en dat doen ze tijdens hun enige festivalshow in ons land in Zottegem. Ook aanwezig op vrijdag op ROCK ZOTTEGEM: de legendarische Britse art-pop/newwave band rond oprichter en frontman, John Watts: Fischer-Z.

The Jesus And Mary Chain, Coely, Arno, Fleddy Melculy en Sons op zaterdag 30 juni

Read my lips. Zaterdag 30 juni 2018 wordt memorabel! Naast The Offspring en Millionaire verwelkomt ROCK ZOTTEGEM ook de Schotse alternatieve rockband The Jesus And Mary Chain voor een ongetwijfeld memorabel concert op Zottegemse bodem. Het enige concert van de band dit jaar in ons land. Ook het Antwerpse hiphopwonder met Congolese roots en ijzersterke livereputatie, Coely, is van de partij. Ze krijgt het gezelschap van de Oostendse rockgod Arno, de mannen van de geniale metalband Fleddy Melculy en de revelatie van de Nieuwe Lichting 2018, Sons. Met dit mooie lijstje namen is de affiche van de Crazy Main, het hoofdpodium van ROCK ZOTTEGEM, nu helemaal rond.

Tickets 

Tickets zijn verkrijgbaar op www.rock-zottegem.be. Dagtickets kosten 45 euro en voor een combiticket voor vrijdag en zaterdag tel je 85 euro neer. Ook drankbonnetjes en campingtickets kunnen voordelig online aangekocht worden, zo vermijd je wachtrijen en kan je zonder oponthoud los gaan op de tonen van The Offspring.

ROCK ZOTTEGEM 2018 gaat door op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018. Op zondag 1 juli 2018 gaat voor de tweede keer ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY door. Met kleppers als Clouseau en De Kreuners wordt dat een absolute voltreffer voor een breed publiek. Een ticket voor ROCK ZOTTEGEM on SUNDAY kost 35 euro. Voor de volledige line-up, tickets en meer info, kan je terecht op www.rock-zottegem.be

You must be logged in to post a comment Login