Geen widgets gevonden in de zijbalk

Naast de reeks indrukwekkende namen die eerder werd bekend gemaakt, pakt Rock Herk opnieuw uit met heel wat bijzondere acts om de 36e editie van het festival tot een groot feest te maken.

Dat feest is uiteraard pas compleet met veel acts van eigen bodem. Op vrijdag werd eerder Triggerfinger aangekondigd als headliner. Op zaterdag is die taak weggelegd voor een andere Belgische topact in de vorm van Arsenal, met in het voorprogramma Tjens Matic, de band rond Arno. Het feestweekend wordt verder compleet gemaakt met dj-sets van MagnusShameboyMurdock en T.Raumschmiere, die intussen de status van huis-dj heeft verworven.

Op het hoofdpodium zijn nog meer geweldige bands te zien, namelijk Faces On TVBlackwave.The ProspectsStatue en Portland, winnaars van de Nieuwe Lichting.

Naar goede gewoonte zijn er nog meer stevige namen voor het tweede podium, de Club: Equal Idiots, Belgische garagerockhelden, WiegedoodBrutality Will PrevailRuinerPublic PsycheSteele Justice en Limbomaniafinalist Sons of a Wanted Man. Ook in de Club kan er in de late uren verder worden gefeest op de stevige partymuziek van Sanseveria Sound System, het alias van Monsieur Mongoloid en Goldfox.

Ook voor het nieuwe podium, Street, zijn er meer opwindende namen. Geniet face to face van It It Anita,MantisSix Hands en het Italiaanse Mood. Je kan opnieuw de benen losschudden aan de Bazaar Bizar Discobaar. Daarover later meer.

Eerder bevestigden TRIGGERFINGER / MARK LANEGAN BAND / KEVIN MORBY / THE SOFT MOONSTUFF. / LA JUNGLE / SONS / FORNET / SICK OF IT ALL / MARKY RAMONE / RAKETKANON /KING HISS / TOXIC SHOCK LOTUS / GOE VUR IN DEN OTTO.

Opgelet! De laatste jaren was Rock Herk steeds uitverkocht nog voor het festival van start ging. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Door Peter