Jonathan Wilson op 13 september naar Trix!

jonathan-wilsin

Vijf jaar hebben we er op moeten wachten. Op die nieuwe van Jonathan Wilson, genaamd Rare Birds. Een passende titel voor de rariteiten van Wilson en de psychedelische trip waar hij je in meeneemt.

Of hij dat laatste half decennium stil heeft gezeten? Nee hoor. Hij producete sublieme albums van onder andere Father John Misty en Conor Oberst, en speelde mee met Pink Floyd-legende Roger Waters en Roy Harper.

En tussen al dat producen en spelen door, maakte hij een mirakel van een plaat. Wilson is een onuitputtelijke put van verrassingen en verwondering. “De plaat is een weerspiegeling van en een ode aan zijn muzikale invloeden“, aldus Wilson zelf. En dat klinkt soms country, soms americana, maar altijd buitenaards.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login