Gavin James op 30 mei naar Het Depot!

gavin_james

De Ierse singer-songwriter Gavin James verscheen in 2015 uit het niets in de streaming en Ultratop-charts met zijn bloedstollende cover van ‘The Book Of Love‘.

De torenhoge, down-to-earth Dubliner met zijn hemelse stem en spine-tingling liedjes heeft een leger van toegewijde fans over de hele wereld bij elkaar gespeeld. Het succes van ‘The Book Of Love’ en zijn bejubeld debuutalbum ‘Bitter Pill’bracht James van Ierland over Europa tot in Amerika. Hij speelde als support act voor zijn vriend en fan Ed Sheeran, opende voor Taylor Swift in Hyde Park en warmde het publiek op voor Sam Smith op diens tournee doorheen de VS.

Gavins handelsmerk: een loepzuivere falset en op de gevoelige snaar gericht songmateriaal. Prachtige, eerlijke, gevoelige liedjes die in combinatie met zijn soulvolle stem menig armen kippenvel bezorgt. Wie er in 2015 in Het Depot bij was, kan beamen dat Gavin James live aan het werk is een ongelofelijke ervaring is. Eentje om naar uit te kijken, zodus.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login