Roméo Elvis! De koning van de Brusselse hiphop op 28 april @ AB!

romeo-elvis

Toen Roméo Elvis in 2016 producer Le Motel tegen het lijf liep, schoot zijn carrière als een pijl uit een boog. Het duo boekte heel wat succes in hun thuisstad met het debuut ‘Morale’. Dat de Brusselse rapper geen fuck om de taalgrens geeft, werd snel duidelijk: met zijn tweede release ‘Morale 2’ werd hij zowel in Vlaanderen, als Wallonië en Frankrijk opgepikt. Sindsdien is Roméo Elvis niet meer weg te denken uit de Brusselse en bij uitbreiding Belgische hiphop scène. Het 25-jarige talent verkoopt concert na concert uit en maakt live een verpletterende indruk.
In februari bracht hij als vervolg op het succesvolle ‘Morale 2’,  ‘Morale 2Luxe’ uit, een heruitgave die 11 exclusieve nummers telt, waaronder een remix van zijn hit ‘Drôle de question’ door het producers-duo ‘Double X’.

TICKETS BESCHIKBAAR VANAF 29 MAART

You must be logged in to post a comment Login