Colour Haze en Hidden Trails op 25 mei @ Muziekodroom!

colour-haze
Psychedelisch powertrio in de traditie van Cream, The Jimi Hendrix Experience en Grand Funk Railroad!

Colour Haze is al jaren een vaste waarde in de underground. Live één van de sterkste Psychedelic-bands uit het Europese stonercircuit. Het power trio verzamelt het beste van Cream, The Jimi Hendrix Experience en Grand Funk Railroad.

Colour Haze stelt op 25 mei hun meest recente, twaalfde album (12!) voor. Wie er bij was op één van de Desertfest- edities weet waarom deze jongens zonder blikken of blozen Graveyard kunnen vervangen!

‘The Obeliks’ over datzelfde album: “It’s resonance will hold for years to come, even as it stands tall and graceful among the best full- lengths of 2017. Recommended.”
Support door Hidden Trails!
Hidden Trails is een Belgische rockband die ontstaan is uit opnamesessies in W.A.R. Studio. In deze sessies werd het melodische gedeelte van Hypnos 69, de legendarische psychedelische rockband, versterkt door een nieuwe gitarist/vocalist. In 2016 bracht Hidden Trails hun debuutplaat “Instant Momentary Bliss” uit via Elektrohasch Records. Dat album versmelt jazz, prog rock en ambient met toegankelijke(re) melodieën. Verwacht je aan songstructuren als bij The Beatles of The Rolling Stones en betoverende vocals zoals Nick Drake of Bob Dylan met stukken die de experimentele wereld van Motorpsycho, Pink Floyd of Jimi Hendrix opzoeken.

You must be logged in to post a comment Login