Coely, STIKSTOF, TheColorGrey, The Underachievers & Oddisee naar Couleur Cafe!

couleur-cafe-2018

De voorbije weken mochten we een reeks reggae-, soul- en worldnamen aankondigen, vandaag trekken we de urban kaart, met hiphop in al zijn facetten. Te beginnen met de duistere parel STIKSTOF. Een alom bejubeld derde album Overlast dat vanavond in een uitverkochte AB wordt voorgesteld en een Couleur Café-show op zondag 1 juli: de Brusselaars zijn goed op weg om nationaal erfgoed te worden. Sinds Niveau4 in 2016 hebben de mannen er een goede vriendin bij, eentje die intussen de onvervalste koningin van de Belgische hiphop is geworden. We hebben het natuurlijk over Coely, die terugkomt om het onmogelijke te doen: haar verbluffende show van vorig jaar overtreffen. 

Over naar zaterdag 30 juni met The Underachievers, een duo uit Brooklyn, afkomstig uit dezelfde stal als Flatbush Zombies en Joey Bada$$. Conscious rhymes, opwindende beats en een dijk van een livereputatie: hiphop naar ons hart.

Voor vrijdag 29 juni hebben we de soulvolle beats en  snedige rhymes van Oddisee en zijn heerlijke band Good Compny in pettoware artiesten zoals we die graag zien komen op Couleur Café.  Eindigen doen we in schoonheid met TheColorGrey, een Antwerps rastalent dat het midden houdt tussen gevatte rap en zwoele RnB. 

Verderop alle namen per dag, de volgende aankondiging zeer binnenkort.

Coely
Zondag 1/7
The Underachievers
Zaterdag 30/6
TheColorGrey
Vrijdag 29/6
STIKSTOF
Zondag 1/7

Programma per dag

Vrijdag 29/06

Damso – Angèle – Selah Sue – Ibeyi – Amadou & Mariam – Alborosie – Melanie De Biasio – Oddisee & Good Compny – TheColorGrey – Panda Dub – Togo All Stars – Makala, Di-Meh & Slimka – …

Zaterdag 30/06

D’Angelo – George Clinton – Chronixx – Residente – The Underachievers – Gregory Porter – Naâman – Leon Bridges – Sidiki Diabaté – Tank and the Bangas – Juicy – …

Zondag 01/07

Ziggy Marley – Lee Fields & The Expressions – Coely – Chinese Man ft. Youthstar & ASM – Tarrus Riley ft. Dean Fraser & Blak Soil – Calypso Rose – Masego – STIKSTOF – L’Or Du Commun – Milky Chance – Metà Metà – …

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login