Geen widgets gevonden in de zijbalk

, Kool & the Gang + OMD naar Suikerrock!

Er zal ‘Electricity’ in de lucht hangen tijdens de ‘Celebration’ op zondag 29 juli… Vandaag wordt dezondag-affiche van Suikerrock afgerond met de aankondiging van twee legendarische bands: OMD en Kool & the Gang.

, Kool & the Gang + OMD naar Suikerrock!

Orchestral Manoeuvres in the Dark, lees OMD, is het geesteskind van Britten Andy McCluskey enPaul Humphreys. De twee synthesizer pioniers hebben een ontzettend energieke en aanstekelijke live performance. Ze vuren de ene hit na de andere op je af, en ze hebben er zoveel dat je gewoon de tel kwijtraakt. Van het melancholische ‘Souvenir‘ uit het baanbrekende album ‘Architecture and Morality’ tot popdeuntjes zoals ‘Tesla girls‘, ‘Electricity‘, en pièce de résistance ‘Enola gay‘. Tussendoor bezorgen ze je kriebels in de buik met het bloedstollende ‘Maid of Orleans‘. Andy McCluskey zwiert met zijn bas van links naar rechts en gunt je geen seconde rust. Hun nieuwe werk is trouwens al even aanstekelijk, en dat mikken ze perfect tussen de oudere hits door. Geen seconde zeggen we, geen seconde ga je stilstaan. Het recente “The Punishment of Luxury” is de 13de studioplaat van OMD, en is opnieuw een perfecte mix van aanstekelijke songs in een heerlijk synthpop jasje. Helemaal ‘dark’ zal het tegen de tijd dat ze optreden nog niet zijn, maar magistrale ‘orchestrale maneuvers’ mag je op z’n minst verwachten!

, Kool & the Gang + OMD naar Suikerrock!

Terwijl je nog aan het nahijgen bent van de stroomstoot van OMD, kiepen we een nieuwe lading partyplezier over je heen. Suikerrock 2018 krijgt immers opnieuw een bommetje van een afsluiter: Kool & the Gang, de funk-r&b-disco legende, zal je na hun slotakkoord al meteen laten verlangen naar Suikerrock 2019. Meer dan 50 jaar tourt en speelt deze superband al, en scoort ze de ene classic na de andere. Genres genoeg om uit te putten, disco en soul zijn de rode draad, maar ze halen genadeloos uitmet stoten funk en jazz. Een cocktail groot genoeg om lekker in weg te dansen de hele set lang.  ‘Jungle Boogie’, ‘Ladies’ Night’, ‘Get Down On It’,  ‘Ooh La, La, La (Let’s Go Dancing)’, ‘Hi De Hi, Hi De Ho’, ‘Straight Ahead’, ‘Fresh’, ‘Cherish’ en uiteraard de party classic bij uitstek ‘Celebration’ laten gegarandeerd de Tiense zomeravond helemaal exploderen met een feel good sfeertje waar je nog weken aan zal terugdenken.

Suikerrock 2018 begint met een feestje op vrijdag, en eindigt met een heuse party op zondag! “Let’s celebrate, it’s all right!”

Suikerrock 2018 zal op 27, 28 en 29 juli opnieuw het allerzoetste van zich zelf geven: schitterende muzikale acts, lekkere gerechten en dranken, en uiteraard sweet vibes!

Reeds bevestigd:

Vrijdag 27 juli

Lil Kleine
Kraantje Pappie
Lost Frequencies

Zaterdag 28 juli:

Goo Goo Dolls
White Lies
Anouk
Alanis Morissette

Zondag 29 juli:

Ketnetband
Soufiane Eddyani
Gers Pardoel
Stan Van Samang
OMD
Kool & the Gang

Combi-ticketsDagtickets en Kids tickets voor alle dagen zijn vanaf nu beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. Vergeet niet om meteen ook drank & food jetons aan te schaffen.

Family tickets zijn uitsluitend beschikbaar voor zondag 29 juli en alleen via de website van de Gezinsbond.

Door Peter