Feist op 4 september naar Ancienne Belgique!

feist

Een onmiskenbaar talent, een uitzonderlijke elegantie en dat extra tikkeltje méér, waardoor ze zichzelf moeiteloos plaatst tussen grote artiesten als Patti Smith of PJ Harvey. Feist was dé revelatie van 2007 in de indiescene, met het sublieme ‘The Reminder’, haar grootste commerciële succes tot nog toe. Pretentieloos als ze is, kan ze intussen een lange lijst aan culthits voorleggen, waaronder “1, 2, 3, 4”, “Mushaboom”, “My Moon My Man”“I Feel It All” en “So Sorry”.

Na meer dan zes jaar afwezigheid is de Canadese eindelijk terug met ‘Pleasure’. Haar jongste plaat verscheen in april 2017 en bevestigt nog maar eens met wat voor uitzonderlijk talent deze auteur, componiste en performer wel gezegend is. Zonder enig compromis op haar artistieke eigenheid en bewust ver van alle commerciële druk, gaat Feist verder op hetzelfde elan. Uniek, oprecht, genereus…een zeldzame parel! Het is dan ook tot ieders grote vreugde dat ze haar terugkeer naar ons land aankondigt. Feist op dinsdag 4 september in de Ancienne Belgique, dat mag je onder geen beding gemist hebben!

Voorverkoop start op 16.03.18 om 10u00 

You must be logged in to post a comment Login