GOJIRA EN STEEL PANTHER ZIJN EERSTE NAMEN VOOR LOKERSE FEESTEN METALDAG!

lokersefeesten-2018

Raise Hell! De Lokerse Feesten metaldag is een zeer succesvol begrip geworden in festivalland, getuige daarvan de uitverkochte voorbije edities. Ook dit jaar presenteren we onze trouwe metalfans met trots een niet te missen affiche op zondag 5 augustus, met alvast het fenomenale GOJIRA(dé metalband van het moment!), STEEL PANTHER (terug op massaal verzoek na een gewèldig concert in 2016), Graspop-sensatie BRIDES OF LUCIFER en hardcore heersers HATEBREED.

Aan deze line-up worden later nog 1 headliner en 2 acts toegevoegd!

De voorverkoop voor deze dag (en voor de camping) start meteen via www.lokersefeesten.be. De 44e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2018. Eerder werd reeds de komst aangekondigd van Simple Minds en Arsenal op 3 augustus, en Dropkick Murphys, Bad Religion, Tubonegro, Suicidal Tendencies en The Living End op woensdag 8 augustus.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login