Franz Ferdinand en nog 22 nieuwe namen bijgeschreven affiche Rock Werchter!

Franz Ferdinand
De affiche van Rock Werchter wordt deze week in één klap uitgebreid met 23 namen. Gevarieerd van aard. Stevige rock, straffe hiphop, singer-songwriters, moderne soul, jong geweld, gevestigde waarden. Nieuw voor donderdag 5 juli, de openingsdag van het festival zijn Kali Uchis, Steven Wilson, Rival Sons, Sevn Alias, Tom Grennan en Keir. Franz Ferdinand, Russ, Chvrches, First Aid Kit, Walking On Cars, Dermot Kennedy, Tom Walker en The White Buffalo worden aan het programma van vrijdag 6 juli toegevoegd. Dotan, Susanne Sundfør en The Struts komen op zaterdag 7 juli naar Werchter. NAO, Sigrid, The Amazons, IDLES en Pale Waves vullen de line-up van zondag 8 juli aan. Ook Faces On TV is bevestigd. Hun speeldatum wordt nog bepaald.
Een tussenstand: de affiche van Rock Werchter telt nu 69 namen. Er volgt snel nog meer. Rock Werchter 2018 vindt plaats van donderdag 5 juli tot en met zondag 8 juli in het Festivalpark in Werchter. Dit jaar verfijnt het festival zijn gekende succesvolle formule met een extra podium, The Slope, en een grotere en nog betere The Barn. Tickets voor Rock Werchter 2018 zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Dagtickets voor zaterdag 7 juli – met oa Pearl Jam, Jack White, Jack Johnson, Fleet Foxes en Khalid zijn uitverkocht. Dagtickets voor de andere festivaldagen evenals combitickets voor de gehele duur van het festival zijn nog in verkoop.
Volgende acts zijn reeds aangekondigd voor Rock Werchter 2018:
– Donderdag 5 juli: Queens Of The Stone Age, Gorillaz, The Script, James Bay, Marshmello, Alice In Chains, Anne♥︎Marie, At The Drive In, Black Rebel Motorcycle Club, Kali Uchis, Steven Wilson, Rival Sons, Triggerfinger, The Vaccines, Vince Staples, Keir, Sevn Alias, Tom Grennan
– Vrijdag 6 juli: The Killers, London Grammar, Snow Patrol, Ben Howard, Franz Ferdinand, Anderson .Paak & The Free Nationals, Russ, Angus & Julia Stone, Arsenal, Chvrches, Dermot Kennedy, First Aid Kit, IAMDDB, The Kooks, Tom Walker, Walking On Cars, The White Buffalo
– Zaterdag 7 juli: Pearl Jam, Jack White, Jack Johnson, Fleet Foxes, Khalid, Angèle, Blackwave., Dotan,
JP Cooper, MGMT, Petit Biscuit, Stereophonics, Stone Sour, The Struts, Susanne Sundfør
– Zondag 8 juli: Arctic Monkeys, Nick Cave And The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Eels, David Byrne, Fever Ray, George Ezra, Kaleo, NAO, Pvris, Roméo Elvis x Le Motel, Sigrid, Rone, The Amazons, Equal Idiots, IDLES, Pale Waves
– Ook bevestigd, speeldatum nog te bepalen: Faces On TV en Todiefor

You must be logged in to post a comment Login