Rock Herk lost eerste namen!

suikerrock-2012-triggerfinger-6

Het festivalseizoen komt er weer aan! Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken.

De organisatie achter Rock Herk kan op het hoofdpodium meteen uitpakken met een reeks namen van formaat in de vorm van Belgische rocktrots Triggerfinger, Mark Lanegan Band, Kevin Morby, The Soft Moon, STUFF. en La Jungle. Daarnaast is er naar goede gewoonte ook plaats voor aanstormend talent met Sons, winnaars van de Nieuwe Lichting, en Limbomanialaureaten Fornet.

Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk. Ook hier pakt de organisatie uit met enkele stevige headliners. Niemand minder dan Amerikaanse hardcorepioniers Sick of it All en punklegende Marky Ramone zullen de festivalweide op haar grondvesten doen daveren. Meer gitaargeweld komt van Raketkanon met een exclusieve festivalshow, King Hiss, Toxic Shock en Lotus.

In de Club kan er in de late uren verder worden gefeest op de stevige partymuziek van huisdj’s Goe Vur In Den Otto. De dj-acts voor het hoofdpodium volgen binnen enkele weken, samen met nog meer namen voor de andere podia.

Na het succes van vorig jaar pakt Rock Herk opnieuw uit met een groepsticket. Wanneer je vier combitickets koopt ontvang je een vijfde combiticket volledig gratis (ter waarde van 47 euro). Wees er snel bij want er zijn slechts 200 groepstickets beschikbaar.

Opgelet! De laatste jaren was Rock Herk steeds uitverkocht nog voor het festival van start ging. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Rock Herk 2018 vindt plaats op 20 en 21 juli 2017 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad.

You must be logged in to post a comment Login