Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wie herinnert zich het feest nog in 2007 op de weide van Blues Peer waarin John Hiatt schitterde met songs als “Georgia Ray”, “Lipstick Sunset” en “Have A Little Faith In Me”. Op zondag 15 juli kunnen we opnieuw samen met de grootmeester genieten! Hij kan putten uit zijn meer dan 40 jaar muziekervaring en inmiddels al 22 albums!

Voor deze show laat hij zich begeleiden door The Goners, ditmaal mèt de originele Goner “slide-grootmeester” Sonny Landreth.

Sonny Landreth is bij ons ondertussen al kind aan huis. Hij bezorgde ons in 2004 en in 2014 met zijn eigen band menig kippenvelmoment.

KENNY NEAL (USA)
Eén van de meest uitgesproken voorstanders van de Baton Rouge Swamp Blues is beslist Kenny Neal (USA). Als 13-jarige knaap speelde hij al in zijn vaders band en op zijn 17de werd hij bassist bij Buddy Guy!

Op zaterdag 14 juli zal hij ons opnieuw begeesteren met zijn aangename zang en typisch gitaarspel!

Kenny Neal, a true living Blues Legend is THE REAL DEAL and more poised than ever to deliver the blues like no one else can!

After almost 20 years, welcome back in Peer Mister Neal!

Ook de ‘vroege vogel-tickets‘ zijn vanaf vandaag beschikbaar. Doe je voordeel en bestel hier je tickets aan een verlaagd tarief.

Door Peter